Raspberry Blondies

Hej och godmorgon på er, eller god middag kanske hihi. Det är ju faktiskt sommarlov då får man ta sovmorgon fram till lunch tycker jag!Igår bakade jag ju som sagt massvis av roliga saker och jag tänkte att jag skulle fortsätta att dela med mig av alla mumsiga recept. Så näste man på tur blir dessa suuuuupergoda Raspberry Blondies. Blondies är precis som Brownies fast med vit choklad istället för mörk eller mjöl :)Receptet kommer från Roy Fares!165 grader varmluft25 minuterReceptet räcker till en mindre ugnsformDu behöver:330 gram vit choklad160 gram smör3 3/4 dl mjöl1 msk vaniljsocker1 tsk salt3 ägg1 dl socker70 gram vita chokladknappar30 stycken färska hallonGör såhär:Hacka eller bryt chokladen i mindre bitar och smält på svag värme i vattenbad tillsammans med smöret. Blanda under tiden de torra ingredienserna i en bunke och vispa upp äggen fluffiga i en annan. Tillsätt sockret och chokladblandningen i äggen och vispa fluffigt. Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna.Fördela ut smeten i formen och strö över knapparna och hallonen.Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter, låt svalna och skär i rutor. MUUUMS!