Rabarber och mandelpaj

Hallå! Igår bakade jag och min kompis två nya recept som båda hade rabarber som huvudingrediens. En av dessa bakverk är från Roy Fares senaste bok, supermumsig och tjusig.Här kommer receptet180 grader varmluft25-30 minuterDu behöver:3 långa rabarberstjälkar150 gram mjukt smör2 dl socker2 ägg2 äggulor4 dl mandelmjöl2 dl vetemjöl1½ tsk bakpulver1 msk vaniljsocker½ tsk kardemumma Gör såhär:Skala och dela rabarbern på längden. Smörj och mjöla en rektangulär pajform, lägg bakplåtspapper i botten.Vispa smör och socker fluffigt, ha i ägget och gulorna lite i taget. Blanda de torra och tillsätt.Fördela ut smeten i formen och lägg på rabarbern på bredden. Strö över lite  socker och kardemumma.Grädda och låt svalna, serveras helst ljummen med vaniljvisp. Sååå värd att testa, mums!