Peanut Butter Cups
Här kommer världens bästa recept på Peanut Butter Cups, min absoluta favorit! Det blir väldigt sött, men sött är gott eller hur? Cirka 30 stycken Du behöver: 600 gram marabou mjölkchoklad 200 gram slät jordnötssmör 150 gram florsocker 1 tsk vaniljsocker Gör såhär: Placera ut små formar på en bricka eller liknande. Smält 200 gram choklad och häll ungefär en tesked choklad i varje form. Banka brickan i bordet ett antal gånger för stt få bort eventuella luftbubblor och för att få en jämn botten. Ställ i kylen. Vispa ihop jordnötssmöret med florsocker och vaniljsocker med elvisp. Det blir som en smuldeg när det är klart. Rulla smeten till små bollar, testa i en tom form för att se att den är lagom stor. Ta ut de stelnade bottnara och lägg en boll i varje. Tänk på att inte täcka alltför mycket eftersom vi inte vill ha randiga små cups. Smält sedan resten av chokladen och häll nu en matsked cirka över varje boll. Banka i bordet igen för att få dom jämna och fina. Ställ i frysen i 30-40 minuter, sedan är de klara att äta! Förvara i kyl!