Påskiga cupcakes

Hej på er och glad påsk! Idag har jag pysslat med en beställning på mumsiga glutenfria cupcakes.  Hann även med att göra en smaskig tårta till dagens påsklunch med släkten!Receptet på cupcakesen kommer här:225 grader15 minuterDu behöver:4 dl glutenfritt havremjöl1½ dl strösocker2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker100 gram smält smör2½ dl vattenFrosting:60 gr mjukt smör5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 msk citronsaft100 gr philadelphiaostGul karamellfärg.Dekoration:Brun sugarpasteJellybeansGör såhär:Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret och häll ned det tillsammans med vattnet och blanda till en smet.Häll i formar och grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna helt.Gör frostingen genom att vispa ihop smöret och philadelphian luftigt. Tillsätt övriga ingredienser och vispa upp den riktigt luftig. Ställ kallt i minst 15 minuter.Spritsa ut frostingen på cupcakesen. Du kan antingen låta dom vara som dom är eller bygga små söta fågelbon och lägga på som dekoration. Jag gjorde hälften med bon och hälften utan.För att skapa dessa söta bon så tar du helt enkelt en bit sugarpaste (eller marsipan) och trycker igenom en vitlökspress, formar till ett bo och fyller sedan boet med ägg, i mitt fall jelly beans. Lätt och gulligt. Tårtan fick bli enkel, färdigköpta chokladbottnar, fylld och täckt med lemoncurdgrädde och pyntad med söta påskägg!Ha det jättebra hörrni, kramar!