Påskfika genom tiderna

Hej på er och trevlig eftermiddag!  Snart är det ju påsk igen, och våran familj bjuder alltid släkten på påskmiddag och jag står oftast för efterrätten. Vad det blir i år tänker jag inte riktigt avslöja ännu, det får ni vänta med att se! Förra året gjorde jag påskcupcakes i form av kycklingar, jag tycker på riktigt att dom är väldigt fula, men goda det var dom minsann!   Jag har faktiskt sparat receptet så det kommer här!   12 stycken 175 grader 15 minuter   Du behöver: 3 ägg 2½ dl socker 1 tsk vaniljsocker 100 gram smör 1 dl mjölk 3½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt   Frosting: 60 gram mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk vatten 100 gram philadelphiaost Gul karamellfärg.   Jag dekorerade fram kycklingarna med smarties, gula & orangea gelehallon och chokladsås.   Gör såhär: Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt, smält smöret och blanda med mjölken. Häll ned i äggsmeten. Blanda alla torra och vänd ned det i smeten. Placera ut formar i en muffinsplåt och fyll med 2/3 smet. Grädda i cirka 15 minuter och låt svalna helt. Gör frostingen genom att röra ihop smör, philadelphia, florsocker, vaniljsocker och vatten krämigt med elvisp. Tillsätt karamellfärgen. Bred frostingen på cupcakesen och dekorera sedan som du vill.    Hoppas ni lyckas bättre än vad jag gjorde.     Usch, skäms nästan över dom haha!    Här är även en annan påsktårta som jag gjorde för 2 år sedan, det är en vanlig prinsesstårta fast dekorerad som en kyckling!   Vi hörs, kram!