Nyttiga Kärleksmums

Hej igen, kan inte låta bli att kika in igen med ännu ett spännande recept för dig som känner att du borde dra ner på sockret, precis som jag!  Jag har nämnligen ett nyårslöfte som säger att inget onödigt socker är tillåtet i år, hittills har jag klarat mig bra! Lite svårt att baka utan att provsmaka kanske men vill jag klara det så kommer jag att klara det!   Jag satt och googlade lite på nyttigare alternativ till fika, och fastnade för nyttiga kärleksmums. Självklart är dom inte nyttiga men betydligt bättre än vanliga kärleksmums. Jag bakade dom dagen efter och vet ni vad, dom är inte så hemska som man kan tro hihi,här kommer receptet!  175 grader 20-25 minuter   Du behöver: 3 ägg 2 dl naturell kvarg 2 mogna bananer 4 msk smält kokosolja 3 msk agavesirap 1½ dl kokosmjöl 5 msk kakao 1 tsk vaniljpulver en nypa salt   Glasyr: 75 gram 85% mörk choklad 3 msk kokosolja 3-4 msk philadelphiaost 5 msk agavesirap 5 msk kakao 1 tsk vaniljpulver en espressokopp starkt kaffe (½dl ungerfär) Kokosflingor till topping   Gör såhär: Vispa ihop äggen för hand, blanda ned kvargen och rör runt. Mosa bananerna med en gaffel och ha ner i äggsmeten. Smält kokosoljan och ha i den tillsammans med agavesirapen. Blanda alla torra ingredienser och sikta ned dem i smeten. Vänd ihop med en slickepott. Klä en lite mindre form med bakplåtspapper (alltså inte en ugnsplåt) och häll ned smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen tills kakan är torr, känn med sticka.  Låt svalna helt och börja med glasyren.  Smält chokladen och kokosloljan tillsammans i en kastrull på spisen. Låt svalna helt innan du blandar ned resterande ingredienser. Bred glasyren på kakan och strö sedan över kokosflingor. Skär i lagoma rutor! Funkar jättebra att frysa också!   Puss och Kram vi ses när vi ses!