Nutellabiskvier med scweizernöt!

NU kommer receptet, vi åkte bort till mina kusiner en snabbis därför hann jag inte blogga tyvärr. Biskvierna vart SUPERGODA verkligen, jag har ätit för många kan jag lova! De gick hem även hos kusinerna, mamma, pappa och alla de andra.     I receptet stod det 25 stycken men jag fick 18 tror jag. 175 grader 10-18 minuter. (jag gräddade i 15 minuter.)   Du behöver: Till bottnarna. 300 gram mandelmassa ½ dl strösocker 1 äggvita   Fyllning: 150 gram MJUKT smör 1 äggula 2½ dl florsocker 3/4 dl nutella.   Topping: 200 gram marabou schweizernöt.   Gör såhär: TIPS! Ta fram smöret till fyllningen redan nu! Riv din mandelmassa på den grövsta sidan på ett rivjärn. Lägg i en bunke och blanda ihop till en smidig smet tillsammans med äggvitan och sockret (Spara gulan till fyllningen!) Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, jag tog 3x3. Grädda dessa i mitten av ugnen. De ska vara sega och lösare än man kan tro.  Låt dessa svalna medans du gör fyllningen genom att blanda ihop alla ingredienserna med en elvisp. Jag valde sedan att spritsa en fin topp med en stor tyll och sedan dra uppifrån och ner mot kanterna med en spatel och på så vis få en fin topp. Ställ in dessa i kylen ett tag och smält din choklad på svag värme i vattenbad.  Doppa dina biskvier i chokladen, det var lite svårt på grund av nötterna så jag tog hjälp av en slickepott. Ställ in dem i kylen tills chokladen har stelnat helt.       Här är mitt resultat, dom blev inte så vackra och jag valde att endast doppa topparna och lämna bottnarna som dom är.   Ha det så jättebra!