Mozartkulor.

Här får ni nu mitt recept på Mozartkulor. Detta receptet fick jag i skolan på hemkunskapen, och goda är dom det lovar jag!   Du behöver: Nougat Mandelmassa Choklad   Gör såhär: * Skär upp nougat i så många bitar som du vill ha kulor, alltså om du vill göra 50 stycken kulor så skär du upp 50 stycken bitar nougat! Låt dessa bitar stelna i kylen i ca 15 minuter. * Dela mandelmassan i lika många bitar som nougaten och platta ut den med fingrarna. * Ta en nougatbit och lägg i mandelmassan och rulla ihop till en kula, se till så att mandelmassan täcker hela nougaten. * Smält din choklad över vattenbad och doppa dina mozartkulor där i. TIPS! Använd två gafflar när du doppar. Låt dessa stå över galler och droppa av överflödig choklad. * Lägg dina godisar i kylskåp tills chokladen är helt stel. Klart!   Såhär snygga blev mina godisar. Ursäkta bilden, men jag rensar bland bilderna och delar med mig av recept jag verkligen gillat!   Ha det toppenbra!