Lyxiga Havreflarn

Hallå i vinterkylan! Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni får en fortsatt mysig helg!    Jag har åkt på en riktigt tråkig förkylning så jag har stannat hemma från skolan i två dagar nu och försökt vila och sova ut, hoppas på bra resultat!  Sist vi sågs lovade ju jag er receptet på mina lyxiga havreflarn som jag kallar dom, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av dom nu!    175 grader 6-7 minuter   Du behöver:  100 gram smör eller margarin 3 dl havregryn 1 ägg 1½ dl strösocker 1 msk vetemjöl 1 tsk bakpulver   1 sats smörkräm (recept finns i inlägget under detta! LÄNK ) 200 gram valfri choklad, jag använde marabou mjölkchoklad   Gör såhär: Smält smöret och blanda det med havregrynen. Vispa upp ägg och socker vitt och pösigt med elvisp. Blanda ihop mjölet med bakpulvret och tillsätt det i äggblandningen tillsammans med grynblandningen. Blanda snabbt ihop och klicka sedan ut glest på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i cirka 6-7 minuter beroende på ugnen. De ska bli gyllene. Låt flarnen svalna helt på plåten.  Bred sedan ett tunt lager smörkräm på undersidan av ett flarn, tryck ihop med ett annat flarn. Smält din choklad i vattenbad eller i mikron (30 sekunder åt gången) och doppa sedan halva kakan i chokladen. Låt stelna och njut!      Ett till recept lovas senare ikväll, ha det så bra hörrni! Kramar till er!