Gluten, mjölk och äggfria Cupcakes!

Hej på er!   I början av veckan gjorde jag cupcakes som var gluten, mjölk och äggfria. De gick faktiskt bra och dom vart godare än jag trodde. Jag misstänkte redan innan att det skulle bli väldigt svårt att få ihop ett bakverk som inte innehöll "basingredienserna" för en muffins, men det gick som sagt bra till slut!    Här kommer receptet som blev ungefär 12 cupcakes.   225 grader 12-15 minuter   Du behöver:  3½ -4 dl glutenfritt havremjöl 1½ dl strösocker 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 100 gram smält mjölkfritt smör 2½ dl vatten    Frosting: 100 gram mjölkfritt margarin (rumsvarmt) 7 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker ½ dl sojadryck Blå karamellfärg   Strössel om så önskas.   Gör såhär:  Blanda alla torra ingredienser till muffinsen i en bunke. Smält smöret och häll i vattnet. Tillsätt det i bunken och rör om till en jämn smet. Häll smeten i muffinsformar och grädda sedan i mitten av ugnen i cirka 12-15 minuter. Testa med sticka, det ska inte vara kladdigt.    Låt svalna och gör frostingen.  Vispa ihop alla ingredienser med elvisp till en smidig frosting, tillsätt karamellfärgen och blanda till en jämn färg. Spitsa frostingen på cupcakesen och strö eventuellt över strössel.  Förvaras i kylskåp.