Daimbiskvier

Halloj!   Nu kommer receptet på daimbiskvierna jag bakade igår, jag gjorde även de med nutella men det receptet hittar ni längre ner i bloggen! Jag hittade receptet hos Jenny. Jag gjorde mindre bottnar så jag fick ut flera.   175 grader 10-20 minuter Du behöver till 20 stycken stora: Botten: 200 gram mandelmassa ½ dl strösocker 1 äggvita   Smörkräm: 150 gram smör 1½ dubbeldaim 1½ dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 äggula   "Topping": 150 g mjölkchoklad ½ dubbeldajm   Gör såhär: Riv mandelmassan grovt och blanda ihop med sockret och äggvitan. Jag valde att använda 3 äggvitor istället för 2 för då går det lättare att spritsa. Spritsa eller klicka ut smeten på plåtar och grädda i cirka 15 minuter. Låt svalna helt. Tärna ner smöret i en bunke och vispa ihop till en slät kräm med övriga ingredienser. Hacka daimen och vänd ner den i smörkrämen. Toppa bottnarna med smörkrämen och ställ sedan i kyl i minst 1 timme.  Smält chokladen, doppa biskvierna och se till att överflödig choklad rinner av. Strö över hackad daim som dekoration.  (Jag hade även i lite matolja i chokladen för att den ska bli extra rinnig.)   Såhär söta blev dom, och supergoda också! :)   Ha det bäst!