Chokladtårta med glöggtryffel.

Hej på er! Nu kommer receptet jag lovade att ni skulle få. Kakan blev faktiskt riktigt god, jag tycker dock att tryffeln smakade väldigt mycket glögg, men det är ju en smaksak.   175 grader cirka 30-40 minuter.   Du behöver: 300 gram ljus blockchoklad 200 gram margarin 1 dl strösocker 1 dl farinsocker 3 msk vit sirap 3 ägg 2 msk vaniljsocker 1½ dl vetemjöl   Tryffeln: 3/4 dl vispgrädde 3 msk glögg 150 gram ljus blockchoklad 1 msk glykos 50 gram margarin   Gör såhär: Smörj en form med löstagbar kant med smör och bröa sedan med ströbröd. Smält chokladen och margarinet i micron, jag körde 30 sekunder åt gången och rörde med en sked. Tillsätt strösocker, farinsocker och sirap. Rör om. Tillsätt sedan ett ägg i taget och rör mellan varje ägg.  Ha sist i vetemjölet och vaniljsockret och rör tills alla klumpar försvunnit.  Grädda mitt i ugnen, kakan ska "dallra" lite om man skakar formen, den sätter sig när den svalnar. När kakan svalnat kan du koka ihop tryffeln, det gör du genom att koka upp grädde med glögg. Hacka din choklad grovt, ha i glykosen och sedan häller du gräddblandningen över chokladen.  Rör sedan ihop till en slät tryffel. När tryffeln gått ner lite i grader kan du ha i margarinet och blanda väl.  Stryk nu över tryffeln på kakan och låt stå svalt tills tryffeln stelnat en aning. Servera med lättvispad grädde!       Såhär blev mitt resultat!   Ha det så bra så hörs vi senare, kramar!