Chokladsnittar!

Hejhej, kakbaket gick bra tillslut! Helt plötsligt blev det ett strömavbrott och jag var hemma själv, jag fick såklart panik och ringde mamma hihi, strömmen kom dock tillbaka efter typ 10 minuter så det var ju tur! Kakorna klarade sig fint halvgräddade inne i ugnen, puuh!  Strömavbrottet måste gjort någon nytta iallafall för nu vill devote gärna lägga upp mina bilder, tack så mycket! Antar att det var mitt oerhört tröga wifi som äntligen vaknade till liv igen hihi :)   Jag har tagit bort mitt förra inlägg jag gjorde om chokladsnittarna nu eftersom jag har egna bilder och sådant där. Kände att det skulle bli krångel att ha det första inlägget kvar!   TIPS! 33 gram ägg är ungefär ett halvt ägg, slå sönder ägget med en gaffel innan du väger upp. Använd sedan resterande ägg till pensling! (:   190 grader cirka 10 minuter   Du behöver: 264 gram rumsvarmt smör 248 gram socker 33 gram ägg 396 gram mjöl 60 gram kakao 2 gram hjorthornssalt 5 gram vaniljsocker Ägg & Pärlsocker till garnering.     Gör såhär:Blanda smör och socker till en krämig smet, tillsätt ägg lite i taget. (Bild 3 ovanför) Sikta i de torra ingredienserna och kör ihop till en deg på låg fart om du har maskin.      Dela degen i 250 grams bitar och rulla ut till längder, tryck försiktigt på längderna med fingertopparna och stryk sedan med ägg och strö över pärlsocker.      Grädda och skär genast upp dem i snittar! Låt svalna på plåten, kakorna är väldigt sköra så försök inte flytta dem till galler eller annat. Går superbra att frysa!  Ska vi ha resultatbilder också kanske? Självklart, varsågoda!     Supergoda att äta tillsammans med ett stort glas kall mjölk, mumma!    Ha det så bra nu, ses när vi ses, kram!