Baymaxtårta.

Hejsan svejsan!   I början av mars, snarare den sjätte, så fyllde min syster 9 år! Hon ville såklart ha en snygg tårta så jag gav henne fria händer, hon bestämde sig till slut för en Baymaxtårta med stjärnor! Snäll som jag är så fixade jag det till henne, utan ägg eftersom hon är jätteallergisk mot det. Jag bakade en mjölk och äggfri sockerkaka till henne och sedan delade jag den i tre bottnar. Fyllningen blev mosad banan med grädde och aprikoskräm.  Marsipanen beställde jag från kakburken.se (LÄNK) och sedan blandade jag bara florsocker, vatten och svart karamellfärg till ögonen och munnen.  Stjärnorna har jag hittat i vanlig mataffär, typ Ica.   Såhär blev resultatet, jag är ganska nöjd. Fast om jag fick bestämma skulle jag nog ha valt bort stjärnorna, men Emma var nöjd och det är ju huvudsaken!   RECEPT PÅ SOCKERKAKAN: 175 grader 40 minuter   Du behöver: 3 dl vetemjöl 2 dl socker 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 50 gram smält mjölkfritt smör 2 dl vatten   Gör Såhär: Smält smöret och blanda med vattnet, blanda alla torra och tillsätt smörblandningen. Vispa ihop med elvisp och grädda sedan i en rund form med löstagbar kant. Strö socker över kakan och vänd sedan upp på en tallrik, låt svalna innan du lossar på formen.    Jag gjorde kakan dagen före så den fick stå i formen hela natten tills jag började med tårtan.    Mamma köpte tulpaner igen, jag blir så himla glad av tulpaner för dom är ju såååå fina, och roliga att fota med hihi!   Ha det så bra!  KRAM