Äppelsmulpaj!

Hej!   Nu kommer äntligen receptet på smulpajen jag bakade i torsdags. Jag glömde nämligen kameran och därmed alla bilder hemma hos min kompis.     225 Grader 15-20 minuter   Du behöver: 100 gram margarin 2-3 msk socker + 1 msk till äpplena 1½ dl mjöl 1½ dl havregryn 3 äpplen Lite kanel (valfritt)   Gör såhär: Smält smöret i en kastrull, ta av från värmen och blanda i socker, mjöl och havregryn. Vänd ihop till en fast "smulig" smet.  Skala och skiva dina äpplen tomt. Lägg dem i en smord pajform så hela botten täcks. Strö över lite socker och kanel om du vill. Toppa nu med dina smulor.  Jag valde att göra 2 satser smulor för jag tycker det är extra gott! Grädda i mitten av ugnen och servera med vaniljsås!   Resultatet! Min syster Lina har varit duktig och tagit bilderna åt mig då jag var på körskolan! :)   Snart börjar skolan igen och då antar jag att bloggen kommer ligga nere ett tag. Självklart uppdaterar jag när jag bakar! :)   Ha det så jättebra!