Chokladtryfflar bakade på kikärtor - Gott eller inte?
Kollade på Leila bakar på TV för ett tag sedan, då hon gjorde dessa chokladtryfflar på kikärtor. Det lät spännande tyckte jag och kände direkt att jag måste testa. Det låter ju jätte konstigt och inte speciellt gott. Jag saknade mandelsmör och kardemumma när jag börjat baka, så mina tryfflar blev med jordnötssmör och kanel istället. Och hur blev det då? Goda, mindre goda eller sådär???? De blev supergoda, och man kan inte alls tro att de innehåller en hel förpackning kikärtor. Jag som inte ens gillar ärtor så vidare värst. Var inte rädd för att prova. Ni kan lura vem som helst med dessa tryfflar. Ingen kommer kunna gissa innehållet.Det är något jag ska bli bättre på, att våga prova sånt som jag inte tror ska vara gott, prova nya ingredienser och nya kombinationer. Baka dessa tryfflar!!!!!! Servera tryfflarna med lite flingsalt. Jag tog himalayasalt på mina🙏🏼