Brödbak och juiceing

Det här havregrynsbrödet är en favorit som jag bakar ofta. Det går snabbt att göra, är gott och dessutom nyttigt. Finns det något godare än nybakt bröd? Jag uppskattar verkligen när jag hittar bra och goda recept som inte innehåller vetemjöl som jag helst vill undvika. Ni vet väl att vetemjöl inte är bra att äta. Vetemjöl, socker och mjölk kallas för de tre vita gifterna, och det ligger mycket i det. Tror de flesta skulle må toppen av att utesluta detta i sin kost. Får återkomma till detta i ett annat inlägg. Havregrynsbröd6 dl havregryn mixas till mjöl i matberedare2 tsk bakpulver3/4 tsk himalayasalt3 dl keso1,5 dl filmjölk eller yoghurtBlanda samman allt. Blir 9 bröd som gräddas 13-15 min mitt i ugnen på 250 grader. Havregrynen mixas till mjöl. Det blir 9 st bröd av detta recept. Nybakat bröd med bregott, som smälter ned i brödet. Till detta lite fikonmarmelad (osötad) och en skiva ost eller två. Pressade ihop en god juice av vad jag hade hemma. Här ser ni min juicemaskin Så fräscht med egenpressad juice full av vitaminer Ingefära, lime eller citron ingår så gott som alltid i mina juicer Bara att slå i mitt detoxte i tekoppen så är det serverat och klart🙏🏼