Crêpes med kantarellstuvning.
Hittade det här receptet på icas sida så jag tog det men gjorde om lite..Du behöver:-1 burk kantareller (à 180 g) eller motsvarande mängd annan svamp-3 schalottenlökar-1 msk finhackad vitlök-2 msk smör-2 msk mjöl-2 dl vatten-2 dl lätt crème fraiche-50 g parma skinka -100 g rökt skinka-1 kruka finhackad persilja-2 tsk konc kantarell- eller kycklingfond-1 paket stora färdigstekta pannkakor-1 dl riven lagrad ostGör såhär: 1. Ha klar stekta pannkakor färdiga. Sätt ugnen på 175°C.2. Häll av kantarellerna och hacka dom och finhacka schalottenlöken.3. Fräs svamp, lök och vitlök i smöret ett par minuter. Pudra över mjölet och blanda det väl med svampen. Tillsätt vattnet under omrörning och låt koka ihop.4. Tillsätt lättcrème fraichen och sjud på svag värme till en krämig och stuvningsliknande konsistens.5.Tärna skinkan och blanda ner tillsammans med persiljan i stuvningen, Smaka av med peppar och konc fond.6. Lägg 1/2 dl av stuvningen på varje pannkaka och vik dom antingen som halvmånar eller som jag har gjort som små paket. Lägg dom sedan i en ugnsäker form och strö över ost. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter.