Middagen och recept på förrätten

Igårkväll bjöd jag Jonathan på trerätters. Jag valde att göra paprika och vitlökdsfyllda smördegshjärtan till förrätt. Färskpasta och köttfärssås till varmrätt och en klassisk chokladmousse till efterrätt. Det vart väldigt lyckat och vi båda tyckte om maten! Jonathan fick även en jättefin klocka av mig, tänkte lägga ut en bild på den senare. Sen fick han choklad och popcorn (eftersom vi skulle kolla på film hemma hos honom). Det vart en väldigt lyckad kväll, helt magisk. Jag är så lycklig.Det riktiga receptet för förrätten hittar ni HÄR. Jag valde dock att minska på oreganon. DU BEHÖVER1 rulle smördeg1 ask Cantadou vitlöksost1/2 tsk torkad oregano1 röd stor paprika2 msk smält smörGÖR SÅ HÄR1. Skölj och finhacka paprikan.2. Blanda vitlöksost och den finhackade paprikan väl.3. Rulla ut smördegen och bred på ostblandningen, strö över oregano.4. Rulla ihop smördegen från två håll (kortändarna).5. Lägg rullen i frysen, ca 15 min.6. Skär smördegsrullen i ca 1,5 cm tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Forma skivorna till hjärtan (peta in uppifrån och dra ut neråt).7. Pensla hjärtana med smält smör.8. Baka mitt i ugnen tills de är gyllenbruna, ca 10 min.9. Låt svalna något innan du serverar två hjärtan på lite sallad.