Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Amerikanska Södern och äkta Soul-food

Det finns ett ställe i världen som jag och Daniel inte skulle tveka en sekund om vi fick möjligheten att bosätta oss där. Den Amerikanska Södern!! Allt är så oss på något vis, och vårat absoluta favoritresemål i hela vida världen. På våran USA-roadtrip som vi tog förra sommaren så är det just Sydstaterna som fick en speciell plats i våra hjärtan. Glöm L.A, San Fran, Miami och glöm kanske t.o.m New York (fast bara lite). Det finns verkligen ingenting som slår Atlanta, Charleston, New Orleans, Baton Rouge and so on. Atmosfären, klimatet, historien, arkitekturen,folket, maten...en väldigt speciell plats på jorden.       Av uppenbara skäl så blir det inga USA-resor på oss den närmaste tiden, men sen så:) Om det är något vi vill visa våra barn så är det just den Amerikanska Södern, om möjlighet och ekonomi tillåter så är detta ett fantastiskt resemål tillsammans med barn tror jag. Återkommer med rapport om några år:)   Den där maten ja!! För att trotsa det tråkiga surmulna vädret vi har här i Norge så passar jag på att laga lite soul-food. Ikväll blir det riktigt kalas på äkta sydstats-vis, jag går all-in och gör det ordentligt. Några av tillbehören blir corn-on-the-cob, hemmagjord coleslaw och diverse smarriga såser. Någon som kan lista ut vad vi ska äta? En riktig amerikansk klassiker är det och jag har tjatat om denna maträtt i flera månader nu, 5 timmar kvar i ugnen för att götta till sig ordentligt. Ikväll får ni svaret:)

Föregående inlägg

A little bit of heaven...

Nästa inlägg

Dumme Norden och dess bajsväder

Till bloggens startsida

nobodyjustus