Fishtaco
Hej! Jag har så länge varit sugen på att lagom fishtaco hemma då jag tidigare bara ätit det ute på restaurang. Så idag kom Agnes hit och vi gav oss på att fritera, och laga allt från grunden. Sjukt lyckat och gott blev det, rekommenderar er starkt att testa detta då det var sjukt enkelt. Mycket godare än vanlig tacos.I mitt recept använde jag mig av:-Fryst torsk-Nachochips med chilismak-Ägg-Vetemjöl-Lime-Tomat-Koriander-Avocado + kryddor till guacamole-Ananassalsa, (funkar lika bra om inte bättre med mangosalsa dock.)-Tortillabröd 1. Det jag började med var att tina upp två stycken frysta torskfiléer. Samtidigt som detta mosade jag två avokados och blandade med vitlök, chili, koriander och spiskummin. Guacamolen pressade jag lite lime på och ställde in i kylen. 2. Krossa nachochips, jag som är glutenallergisk valde att panera fisken med korsade nachochips men det funkar lika bra med panko eller annat. Häll upp mjöl, och ägg i en annan skål. 3. Du börjar med att doppa de små fiskbitarna i mjölet, sedan ägget och sedan de krossade chipsen. Efter detta lägger du i bitarna i en rätt fylld stekpanna med rapsolja. Jag liksom halvt friterade dem, det blev supergott. 5. VOILAA, sedan är det bara att serverea med de tillbehören du gillar. Jag saknade lite rödlök men annars var detta alldeles lagom. Tacobröd med tomatröra, salsa, guacamole och massa koriander. Ps. Glöm inte att pressa lite lime på hela kalaset.