Dag 2
Hej älsklingar!Efter att jag berättade om att jag håller på att sluta äta socker igår så fick jag massa frågor på snap om vad jag åt, hur det gick osv så jag passar på att skriva ner lite om hur det går, och även hur det känns efter ett tag!!! Igår började jag morgonen med en rejäl frukost som var overnight oats med hallon. Det är så smidigt att alltid ha det färdigt i kylen. Jag blandade 3 dl mandelmjölk med 3 dl havregryn, lite chiafrön, jordnötssmör, kanel & kardemumma. Men det är en smaksak, så himla gott med jordnötssmörklumparna. Efter frukosten åkte jag in till stan, rättare sagt Riddarholmen för att möta Herman Caroan och fota lite med en ny grym kamera han köpt. Visar bilderna sen! Väl på riddarholmen satt sedan Angelica och väntade på mig, vi båda var vrålhungriga så vi nästan sprang in till stan för att hitta något matställe, fanns massa mysiga italienska i Stan men inte jättevänligt för mig som inte äter gluten. Så stoppet blev panefresco, ovanpå Åhlens. Har tidigare ätit glutenfri pasta där och även en tonfisk sallad, men nu blev det en kycklingsallad och kycklingen var panerad i parmesanost. Sjukt mumsigt och gillar den takterassen starkt! Efter detta gottandet så väntades jobb i massa timmar. Min middag blev en enkel soppa men åt även middag senare när jag kom hem igen! Känner verkligen att det är så svårt att "avvänja" kroppen från gluten och sockret. Haha låter som droger men det är ju som gift verkligen. Jag lagade även en chili med ris som jag ska ha som matlåda idag. Weey heja mig!!!PUSS