NYTTIGA MUFFINS.

    Jag gick lite crazy i köket igår och det blev ännu ett bak. Ville göra någon form av nyttiga muffins, och gärna lite mer åt det matiga hållet än det söta. Sökte på lite olika recept men hittade inte riktigt något jag gillade, så jag mixade lite själv och detta blev resultatet. De är fria både från vete, gluten, raffinerat socker och mjölk och smaksatta med banan, hallon, mandlar och agavesirap. Supergoda blev dem, och perfekta till mellanmål, att ta med i skolan eller till kaffet som fikabröd.   Recept för ca 12 små muffins 2 dl bovetemjöl1 tsk bakpulver1 1/2 mogen banan Två msk kokosoljaTvå äggCa 1 dl frusna hallon (eller blåbär)En liten näve mandlarCa en msk agavesirap   Vispa ägg och banan i en skål. Smält kokosolja och blanda ned tillsammans med agavesirapen. Blanda samman de torra ingredienserna i en annan skål. Blanda försiktigt samman de torra med äggblandningen, häll i hallonen och rör runt. Klicka ned i muffinformar, toppa med krossade mandlar och grädda på 180 grader i ca femton minuter.