Boeuf Bourguignon

              Sitter i skrivande stund och sipprar på ett gott glas rött med Matilda och Hanna. Vi har lagat och ätit den godaste köttgrytan ikväll, en boeuf bourguignon! Det var så grått och trist idag på förmiddagen, så när vi bestämde kvällens middag då och tyckte att en gryta skulle vara passande, ja, då kunde vi ju inte ana att det skulle bli strålande sol ikväll haha. Uppenbarligen var vi ju i alla fall naturbegåvningar på det här, för som sagt, vår bourguignon smakade himmel! Till det gjorde vi en blomkåls/palsternackspuré som även den blev SÅ god! Måste säga att jag är lite imponerad av oss ;)   // Right now I'm sitting here sipping on a yummy glass of red wine with Matilda and Hanna. We have cooked and eaten the most delicious beef stew tonight, a boeuf bourguignon! This morning was so rainy and dull so that's when we came up with the idea... We didn't know this evening would turn and become so sunny and nice haha. Anyways, apparently we were natural talents in stew-making, because, like I wrote; our bourguignon tasted like heaven! We served it with a cauliflower/parsnip puré and it also turned out so tasty! I must say I'm pretty impressed with ourselves ;)