Risgrynsgröt & saffranspannkaka
Extremt god frulle blev det både igår och idag - Risgrynsgröt & saffranspannkaka, me love! Har inte ätit saffranspannkaka många gånger tidigare, men det är verkligen sjukt underskattat! Skulle kunna äta det varenda dag, mums fillibabba! Här nedan kommer ett recept på hur man gör, det är superenkelt! 500g färdig risgrynsgröt 1/2g saffran2 msk honung 1 dl grovt hackad och skållad mandel 2 ägg 1 dl vispgrädde 1/2 tsk vaniljsocker smör till formen Sätt ugnen på 175°C. Skålla mandeln i kokande vatten, skala och hacka den fint. Blanda risgrynsgröt, honung, ägg, grädde, vaniljsocker, mandel och saffran. Blanda väl och häll i en smord, ugnssäker form, ca 20x30 cm. Grädda i ugnen ca 30 minuter. Låt svalna. Servera med vispad grädde och sylt