Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Risgrynsgröt & saffranspannkaka

      Extremt god frulle blev det både igår och idag - Risgrynsgröt & saffranspannkaka, me love! Har inte ätit saffranspannkaka många gånger tidigare, men det är verkligen sjukt underskattat! Skulle kunna äta det varenda dag, mums fillibabba! Här nedan kommer ett recept på hur man gör, det är superenkelt!     500g färdig risgrynsgröt 1/2g saffran2 msk honung 1 dl grovt hackad och skållad mandel 2 ägg 1 dl vispgrädde 1/2 tsk vaniljsocker smör till formen   Sätt ugnen på 175°C. Skålla mandeln i kokande vatten, skala och hacka den fint.  Blanda risgrynsgröt, honung, ägg, grädde, vaniljsocker, mandel och saffran. Blanda väl och häll i en smord, ugnssäker form, ca 20x30 cm. Grädda i ugnen ca 30 minuter. Låt svalna. Servera med vispad grädde och sylt

Föregående inlägg

Den perfekta nyårsoutfiten

Nästa inlägg

- Christmas feelings -

Till bloggens startsida

mirandahuett