En otroligt god middag - made by me
Igårkväll bjöd jag hem Danne på en supergod middag. Det var tänkt att bli en tre rätters men tyvärr insåg jag att jag inte skulle hinna göra efterrätten jag hade tänkt mig så jag körde på en enklare lösning och köpte en godispåse istället. Till förrätt köpte jag färska räkor som jag skalade och sedan stekte i olivolja, en halv, hackad röd chili, en stor vitlöksklyfta, salt och peppar och vitt vin. Till det lite machesalld i botten på skålen, en limeklyfta och en liten dillkvist på toppen. Till varmrätt köpte jag färska kycklingfiléer som jag skar ett jack i och fyllde med vitlöksklyftor, soltorkade tomater, färska basilika och en röd chili som jag hade hackat. Även massor av riven italiensk parmesan och salt och peppar blandade jag i innan jag stoppade in det i filéerna. Till det stekte jag halloumiost med chili smak och zucchini skivor i olivolja och vitlök. Sedan hade jag även ungsbakat tomater och körsbärstomater en längre tid i ugnen. Dem hade jag smaksatt med olivolja, balsamico, timjan, salt och peppar. Till varmrätten hade jag även köpt ett got, italienskt lantbröd som vi åt med smör och ost.