Kladdkakecookies ♥
Jääättegoda, kladdiga och chokladiga kakor som går snabbt att slänga ihop. Dessa är dessutom helt glutenfria. Jag hittade recept på femme.se/bambi men har dock gjort om receptet litegrann. Recept till ca 20-25 st, så som jag gjorde: 5 dl florsocker 4 äggvitor 2 ½ dl kakao 1 krm salt 1½ tsk vaniljsocker 50 gram ljus choklad Vispa ihop alla ingredienser förutom chokladen. Hacka chokladen och häll i. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 179 grader i ca 8 min. Jag vet inte hur det är med laktos i mörk choklad men ifall mörk choklad är okej för en laktosintollerant så kan man använda just det och då blir kakorna även laktosfria! I förra veckan var det, till skillnad från denna veckas blåst, riktigt fint väder med härlig sol. Jag och lillasyster satt en dag ute och åt popcorn.