Kladdkaka med dulce de leche-kesella, banan och minimaränger
Här har vi finalkladdkakan mina syskon ska tävla med i finalen i kladdkakaracet. Det är en riktig maffig men fräsch kladdkaka med topping bestående av Dulce de leche-kesella, banan, riven choklad och minimaränger!Här kommer receptet: 100 g smör 2 ägg2 dl strösocker2 dl vetemjöl4 msk kakao1 tsk vaniljsocker1 krm salt2 bananer500 g dulce de leche-kesella (arla)25 g mörk choklad1 dl små marängerSmält smöret i en kastrull från spisen.Ta bort från plattan och rör ner socker och ägg.Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt i smeten.Rör till en jämn smet och häll i en form (24 cm i diameter). Grädda i 175 grader ca 15 minuter. Låt kallna.Skiva bananer och lägg på den avsvalnade kakan.Bred på dulce de leche-kesella.Riv choklad och strö över tillsammans med minimaränger. Idag var Kristianstadsbladet här och gjorde en intervju vilket Evelina och Emanuel tyckte var spännande! Nu har även receptet kommit in på Arlas hemsida. HÄR hittar ni det!