Kalljäst till frukost och med på löpsedel

  I morse åt vi de här goda frukostbullarna. De är kalljästa så man gör dem på kvällen och låter dem sedan stå i kylskåpet under natten och gräddar dem på morgonen.     Recept: 5dl kallt vatten 1 dl kall mjölk 25 gram jäst 2 tsk salt 1 msk honung 2 dl grahamsmjöl 11 dl vetemjöl ev lite mjöl till utbakning.   Häll i all vätska i en bunke och lägg i jäst och salt och rör runt tills jästen har löst sig. Häll i sirap och rör runt och sedan grahamsmjölet. Rör runt och ta sedan i vetemjölet. Degen blir väldigt kladdig. Ev kan man använda lite extra mjöl till utbakningen. (Bullarna får inte så fin form p g a att de är så lösa men de brukar bli fina när de står över natten) Gör ca 18 - 20 bullar och lägg på bakplåtspapper och en bricka eller plåt som du får in i kylskåpet. Täck med plast. Sätt in i kylskåpet över natten. På morgonen så tar man ut bullarna som får stå ute tills ugnen kommit upp till 250 grader Grädda dem ca 10 minuter     Måste också bara visa löpsedeln som jag var med på i onsdags: