Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Minkokbok
  • Minkokbok
  • Arkiv
    • December2022
    • Oktober2022
    • Maj2022
    • Mars2022
    • Februari2022
    • Januari2022
    • December2021
    • November2021
    • Oktober2021
    • Augusti2021
    • Visa hela arkivet
  • Välkommen!
  • Kategorier
    • Visa alla kategorier

Gräddtårta

En fredag hade vi avslutningsfest för barnen på Hallen. Alla gjorde varsin tårta vilket resulterade i en mycket fin tårtbuffé. Jag gjorde den här gräddtårtan som består av ljus sockerkaksbottnen, jordgubbsmousse och Dumlefluff!


HÄR, på denna länk, finns receptet på jordgubbsmousse och HÄR finns recept på tårtbotten.


Ena lagret fylldes med dumlefluff som gjordes på följande recept.


3 dl vispgrädde

ca 170 gram Dumlekola


Hacka Dumlekolorna i små bitar.

Värm upp grädden i en kastrull. Den får inte börja koka!

Rör ner Dumlebitarna i grädden och rör tills att de smält (detta kan ta lite tid men det går).

Låt stå kallt (gärna några timmar) och svalna helt.

Vispa sedan upp till ett fluff.

4 juni 2016 kl 17:47
0kommentarer

Fler inlägg

Veckans MenyMeny
Förstod utan ordAaauroraa
Vecka 17heartoflife
Edinburgh! aiexandraa

Gräddtårta

En fredag hade vi avslutningsfest för barnen på Hallen. Alla gjorde varsin tårta vilket resulterade i en mycket fin tårtbuffé. Jag gjorde den här gräddtårtan som består av ljus sockerkaksbottnen, jordgubbsmousse och Dumlefluff!HÄR, på denna länk, finns receptet på jordgubbsmousse och HÄR finns recept på tårtbotten. Ena lagret fylldes med dumlefluff som gjordes på följande recept.3 dl vispgräddeca 170 gram DumlekolaHacka Dumlekolorna i små bitar.Värm upp grädden i en kastrull. Den får inte börja koka!Rör ner Dumlebitarna i grädden och rör tills att de smält (detta kan ta lite tid men det går).Låt stå kallt (gärna några timmar) och svalna helt.Vispa sedan upp till ett fluff.

Föregående inlägg

Brownies

Nästa inlägg

Kolasnittar med choklad

Till bloggens startsida

Minkokbok