SKALDJURSBUFFÉ

Hejsan! Hoppas ni haft en bra start på dagen. Själv så tog jag mig iväg till gymmet imorse, vilket jag alltid tycker leder till en bra start. Egentligen hade jag tänkt hinna med att träna igår, men då jag fortfarande hade sådan träningsverk både från loppet i söndags samt ett Body Pump-pass jag körde i måndags så valde jag att vänta en dag med att träna. Som tur var kändes verken i benen betydligt bättre än igår (förmodligen pga. att jag dessutom försökt stretcha en hel del under gårdagen). Efter passet som bestod av lite PW på löpbandet samt rygg + mage, blev det att ta mig hemåt igen för lite frulle och mys framför tv:n. Idag fick det bli lite havregrynsgröt med äppelbitar, kanel, lite jordnötssmör, mjölk och såklart mitt älskade kaffe! Vi 17:00 i eftermiddag inleder jag 1/3 följande pass på raken på hotellet. Från och med idag samt fredag och lördag arrangerar Bofors Hotell en skaldjursbuffé som man kan boka bord till. Upplägget för de olika kvällarna kommer se i stort sett likadana ut då vi som servitriser kommer ha våra egna bord som vi tar hand om under kvällen. Vi kommer bland annat börja med att servera varje gäst en hummer och ett glas prosecco till förrätt, för att sedan låta de övergå till buffé och annat gott. Förutom det kommer dryckesförsäljning stå i centrum, så för de närmaste timmarna kommer jag försöka plugga in så mycket som möjligt om de drycker vi kommer att sälja. Jag uppskattar verkligen att få jobba vid sådana här typer av tillställningar som hotellet har lite då och då. För samtidigt som det kan vara stressigt brukar sådan här typer av evenemang ändå bli riktigt roliga, och kvällar som man minns. Därmed är jag laddad för att göra detta till 3 bra arbetspass! Här ser ni lite exempelbilder som jag lånat från Bofors Hotell, på hur det kan se ut.