Att blanda saft rätt.
Goood morning blogg-readers-lövers! Jag har en fundering idag. På alla, observera allaaa, saft reklamer så häller dom i saften i vattnet. De häller alltså upp vattnet innan de häller i saften. Whyyyy? Då ser man ju inte riktigt hur mycket man har i o lär sig aldrig hur mycket man ska hälla i heller? Tänk om man hällt i för mycket vatten ifrån början liksom, då är man körd! Så gör dom det för att: Det blir godare? Ser på saft färgen när den blandas hur mycket som behövs bättre än om man gör tvärtom? Men alla färgblinda som kollar då? Eller bara helt enkelt för att det kanske ser mer läskande ut? (läskande=smakligt för er som inte visste det...) Eller är det ännu enklare och bara så att alla faktiskt gör på detta sättet redan, alla utom jag då vill säga? Hur blandar ni saft? Vad är rätt och vad är fel? Hur blir den godast? Jag har minsann en hel saft värld oupptäckt! So much left to learn, but noone left to fight