So let me present - Manuele D. Paradiso - your Tuesday chef delight

Så… Jag har några roliga nyheter till er! Ni frågar mig alltid vad jag äter, mina tips för en hälsosam livsstil, vad för dieter jag rekommenderar o.s.v. MEN… Det är inte mitt område. Jag skulle säga att jag är en bra kock om jag väl läger manken till. Frukost är min favoritmåltid på dagen så jag skulle säga att jag är mer av en frukostdrottning. Men jag tycker att man bör hålla fokus på det man är bra på. Och det är inte min grej att dela allt jag äter och lägga upp det i min blogg helt enkelt. Så därför har jag inte gjort någon vidare ansträngning på att göra posts som handlar om mat – då det känns som att jag vill lämna över det till de riktigt talangfulla. Eftersom att jag blir väldigt bortskämd för tillfället, omgiven av en italiensk mästerkock, som hela dagarna i ända matar mig med hans drömmiga mat.  ger mig Och Ett fokus på hälsosam mat – vegetariskt, men mest vegansk och lite raw. Efter en ljuvlig sexakt idag medan vi stod i duschen idag kom vi på den goda idéen att fotografera maten han lagar till oss, skriva ner processen och recepten, så att ni kan få lite inspiration. Självklart vill jag dela med mig av den här varelsen som jag spenderar mesta dels av min tid med för tillfället. Jag är en riktig foodie också, jag älskar mat generellt och att säga att någon är riktigt talangfull när det kommer till att laga mat – är inte något jag säger så ofta. Men den här mannen är det! Han var uppväxt i Toscana med föräldrar som ägde en restaurang med en mäster kock till mamma. Så han har lärt sig från en riktig italiensk super mamma och nu har han satt sin egen prägel på det med mer experimentell hälsosam inriktning. Så låt mig presentera – Manuele D. Paradiso – er fantastiska "tisdags-kock". Som kommer att guida er genom en orgasmisk matresa som kommer väcka er lycka för livet genom njutningsbar mat. Varje tisdag kommer det ett nytt recept här på bloggen med något delikat att laga för helgen… eller när som passar ;-) NÄSTA FANTASTISKA nyhet är att jag, Sophie och Manuele nu är i planeringen av några hälso-veckor i slutet av sommaren i Stockholm och Wien (Österrike). En full vecka av kvälls-workshops, hur man kan laga enkel, snabb, supernyttig vegetarisk mat. Med olika teman så som raw, nyttiga desserter med mera. Sophie har ni sett en hel del av här i bloggen och på min Instagram redan, hon är en av mina närmsta vänner sedan ett år tillbaka. Hon är ifrån Österrike, men lever nu lika som mig som en nomad. I hennes förflutna ägde hon 2 stycken raw vegan food trucks och hon var omskriven i tidningar överallt om att hennes mat var så populär. Och jag kan verkligen förstå varför. Hon är en gudinna i köket med så mycket kunskap. Så vi tre satte ihop våra kreativa hjärnor och tänkte – låt oss sprida detta! Jag kommer vara en söt köks-assistent som lyssnar till order hehe. Jag är bra att organisera så jag hjälper dessa två fantastiska människor att sprida deras kunskap! Jag är så exalterad för det här projektet! Så, genom att ha Manueles recept här i bloggen så kommer ni att få en känsla av vem han är och vad han lagar och också få inspiration för workshopsen senare i år <3 Jag kommer inkludera några gäst-inlägg från Sophie här också!Lyckliga jag! Som får äta allt efter att det fotograferats också haha… Jag måste ha gjort något rätt som får vara såhär lyckligt lottad ;-) ENGLISH Well.. I have some good news for you folks ! You always ask me what I eat, my tips for a healthy lifestyle, what diets I recommend and so on. BUT.. This is not my field. I would say I'm a good cook if I put my effort to it. Breakfast is my favorite meal of the day so I would say I am more of a breakfast queen.  But you should keep your focus on what you are good at. And it's just not really my thing to share everything I cook and eat here in my blog. So that's why haven't really put an effort into doing lots of post regarding food - cause I feel that is something I want to leave to the really talented ones. Since I'm getting very spoiled at the moment, in the environment of a Italian master chef, who just treats me all day long with his dreamy food. With his main focus on healthy food, vegetarian but mostly vegan & some raw. After a magical love making session today we came up with a good idea in the shower - to photograph the food he cooks for us, write down the process and the recipe, for you to be inspired. Of course I would like to share with the world about this creature that I'm spending most my time with at the moment - his talented sparkly side. I'm such a foodie also, I love food in general, but to say that someone is really talented regarding cooking - that is something I don't say very often. And this man is! He was brought up in Tuscany with parents who owned a restaurant and with a master chef for a mother. So he learnt from an high end Italian food mama and now he have twisted it into a more experimental health direction. So let me present - Manuele D. Paradiso - your Tuesday chef delight. Who will guide you through an orgasmic food journey that will awaken your joy for life though pleasurable food. Every Tuesday there will be a new recipe here in the blog with something delicious to cook for the weekend... or when ever u want.NEXT AMAZING news is that me, Sophie and Manuele are now in the planning of some health weeks in the end of the summer in Stockholm & Vienna (Austria). A full week of evening work shops, how to cook easy, quick, super nutritious vegetarian food. With different themes such as raw, healthy desserts and more. Sophie you have seen lots of before here in my blog and Instagram, she is one of my close friends since a year back. She is from Austria but now she lives like a nomad like myself, in her past she owned 2 raw vegan food trucks and she was written about in news papers all over and her food was so popular. And I can really see why. She is the bomb shell in the kitchen area with so much knowledge. So us three put our creative brains together and thought - lets spread this to the masses <3I will be the cute cooking assistant who listens to orders haha. I'm good at organizing so I'm helping these two talented people to spread their knowledge ! So excited for this project ! So, with having Manuele's recipes here in the blog you will get a feeling of who he is and what he cooks and get inspired for the workshops later on <3I will include some guest visits from Sophie here too :)Luuuucky me! Who gets to eat it all before photographing it haha... I must have done something right to be this lucky ;-)