Fräscha kycklingwraps
Nu på sommaren tycker många att det är gott med kall mat till lunch eller middag, och så även jag. Wraps är perfekta att ta med sig ut till stranden, på picknick eller äta hemma efter en varm dag. Dessa är fulla av färger och smaker, och är framförallt väldigt goda. Ugn: 200 grader Till 4 wraps Ingredienser: 2 kycklingfiléer 4 tunnbröd 1/2 rödlök 1/2 chili 1 liten burk majs 2 mogna avokados 1 tomat 1 liten paprika 1 lime 200g keso Salt och peppar Gör så här: Börja med att ugnssteka kycklingen tills den är klar. Krydda den som du vill och sätt sedan in den i ugnen. Låt svalna och skiva sedan upp. Hacka lök och chili (urkärnad om man inte vill ha en väldigt stark röra). Tärna tomat och paprika. Mosa avokadosarna i en skål, gärna så att det är lite bitar kvar. Tillsätt lök, chili, tomat, paprika, majs och keso. Smaksätt med limesaft och salt och peppar. Fördela röran på tunnbröden och lägg på skivad kycling. Rulla ihop och njut! // Josefin