Fiskrullader med fetaost och spenat
Här kommer ett recept som är perfekt att laga när man vill bjuda på något som ser ut att ta längre tid att tillaga än vad det faktiskt gör. Man kan självklart bestämma själv vad man vill ha för fyllning (om man nu vill ha någon över huvudtaget), men jag älskar kombinationen som ingår i det här receptet. Det kan låta något skeptiskt med lufttorkad skinka tillsammans med fisk, men jag tycker smakerna passar väldigt bra ihop. Här kommer receptet som räcker för 4 stora portioner:Ingredienser:800 gram pangasiusfiléer 1 paket fetaost 200 gram hackad spenat (ungefär) 1 paket lufttorkad skinka 200 gram Kräftost (Jag använder Kavlis kräftost på burk med kräftor i) 3 dl matlagningsgrädde Citronpeppar Örtsalt Bulgur 1 burk majs (Valfri sallad)Gör så här: Sätt ugnen på 180 grader Salta filéerna med citronpeppar på båda sidor Mosa fetaosten och blanda med den hackade spenaten, smaksätt med örtsalt Lägg en skiva lufttorkad skinka på varje fiskfilé Fördela spenat- och fetaostblandningen på skinkan Rulla ihop filéerna till rullader och ställ med "öppningen" uppåt Blanda ihop mjukosten med matlagningsgrädden och häll över filéerna Laga i ugn i 20 minuter Koka bulguren efter instruktioner på paketet (Kan variera) Blanda ned majs i bulguren för god sötma Servera med valfri sallad!//Nathalie