Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

NYTTIGARE KLADDKAKA

Kladdkakan slänger man ihop med hjälp av 10 dadlar och 1 dl kokos som mixas, tillsätter 2 dl mandelmjöl, 5 msk kakao, 1 liten nypa  salt, 1 tsk vaniljpulver, 1 tsk bakpulver och fortsätter mixa. Knäcker i 3 ägg och 1/2 dl smör/rapsolja. Smörjer en springform med smör och pudrar med kokos. Lägger i smeten (som är så god att man nästan överväger om ens ska ställa in kakan i ugnen) och har den i ugnen på 175 grader i 8 minuter. Tar ut kakan som nu är perfekt kladdig och låter den stå i kylen 1 timma. ÄT! NJUT!

Föregående inlägg

LEMONCURD-MARÄNGTÅRTA

Nästa inlägg

PEPPARKAKSMUFFINS MED PROTEIN

Till bloggens startsida

Matdax