Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Orientalisk köttfärssås

1 gul lök 500g nötfärs 1 krm kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk sambal oelek 1/2 dl tomatpuré 1 köttbuljongtärning400 ml kokosmjölk 1 msk majsstärkelse 1/2 dl vatten 3 tomater Salt och peppar 65 g Babyspenat 1. Koka upp ris enligtaniseringar 2. Skala och hacka lök 3. Fräs lök och färs i olja i en gryta. Sänk värmen och blanda i kryddor, tomatpuré och smula ner buljongen.4. Rör i kokosmjölken. Blanda majsstärkelse och vatten i en kopp. Rör ner i grytan och låt småkoka i 5 minuter.6. Skär tomaterna i bitar och lägg mer i grytan. Salta och peppra. Blanda i bladspenaten och servera med riset. Smaklig måltid! 

Föregående inlägg

Indisk linssoppa

Nästa inlägg

Helgensmiddag med gäster

Till bloggens startsida

Mat By Linnea