Krämig fläskfilésås med spaghetti

    Ikväll åt vi en krämig pastarätt med fläskfilé.   Tillagningstid: 30 minuter Portioner: 3   Krämig fläskfilésås med spaghetti  600 gram fläskfilé 250 gram spaghetti 1 gul lök 1 paprika 1 tomat 2 vitlöksklyftor 2,5 dl grädde 1 dl vitt vin eller matlagningsvin 2 dl parmesan Salt och peppar Olivolja till stekning   1. Putsa och skär fläskfilén i små grytbitar. Hetta upp en panna med olivolja och bryn köttet, salta och peppra. Häll sedan köttet i en skål och täck med folie. 2. Hacka gul lök, paprika, tomat och vitlök väldigt fint. De ska nästan försvinna in i rätten. Hetta upp en ny panna (eller torka ur den förra) med ny olivolja. Börja med att fräsa lök och vitlök, tillsätt sedan paprika och tomat. Efter att de fått svettas lite, tillsätt vin, grädde, parmesan och köttet. Glöm inte köttsaften som samlats i botten på skålen. Sänk värmen och låt såsen puttra. Den ska reducera. 3. Koka upp pastavattnet och lägg i pastan, låt koka enligt anvisningar. 4. Smaka av den reducerade såsen med salt och peppar strax innan pastan är klar. Häll av pastavattnet och töm kastrullens innehåll i stekpannan. Blanda allt med en slev och servera från pannan. Toppa med lite parmesan och peppar.   Smaklig måltid!