Fläskfilé lindat med prosciutto, ugnsrostade rotfrukter och tomat med mozarella toppat med kallsås

              Ikväll blev det massa smarrigt!   Tillagningstid 1h Portioner 4 st   Fläskfilén 600g fläskfilé 10 skivor prosciutto 1 vitlök olivolja Salt Peppar   Rotfrukter i ugn 2 st potatisar 2 st morötter 2 st palsternackor rapsolja salt peppar     Kallsås 2 dl crème fraiche 1 msk koriander 1 tsk limesaft Salt Peppar   1 st mozzarella 2 st tomater 1 msk färsk basilika   Sätt ugnen på 200 grader. Hacka alla rotfrukter, lägg dem på en plåt och häll på rapsolja och salt och peppar. Ställ dem i ugnen i 10 minuter. Förstek hela fläskfilén i smör med salt peppar och krossad vitlök. Linda in fläskfilén i prosciutto. Ta ut plåten med rotfrukterna och gör plats åt fläskfilén. Ringla lite olivolja över prosciutton och ställ tillbaka in i ugnen i ca 20 min. Använd köttermometer. Blanda ihop crème fraichen med de andra ingredienserna. Skiva mozzarellan och tomaterna, lägg dem sedan om vartannat och ringla lite olivolja över. Salta och peppra. När fläskfilén är klar, låt den vila innan du skär upp bitar och serverar.   Smaklig måltid!