PASTA MED RÄKOR OCH CHAMPINJONER

Det här är en maträtt som jag kan äta varje dag utan att tröttna. Jag älskar ju räkor så himla mycket och även champinjoner. Tycker dem två tillsammans är en perfekt kombo. Igår hade jag ingen aning om vad jag var sugen på. Hade totalt noll inspiration och kände bara "herregud vad ska jag laga?". Var iväg till affären och gick runt kanske i en halv timme innan jag bestämde mig för att göra en krämig sås ännu en gång med champinjoner och räkor. Så himla gott!  Alltid när jag har lagt upp bilder på mina maträtter eller bakelser så har jag aldrig riktigt tänkt på det här med att lägga upp recept. Har tänkt att "ingen kommer ju tycka att det är lika gott som mig". Ack vad fel jag hade. Ni är så många som hört av er angående min halloumistroganoff och sagt att det är den godaste ni ätit. Jag blir så så så himla glad och det gör ju att jag vill fortsätta dela med mig av mina recept. Här kommer i alla fall recept till en av mina absolut favoriträtter. Ha bara i åtanke att när jag delar mig av recept och det ingår kryddor i så ska jag vara ärlig och säga att ibland kan jag till och med lägga i mer. Jag går oftast efter ögonmått och magkänsla. RECEPT 4 pers: 1 stor gul lök (2 små annars)2 pressade vitlök 400 g champinjoner560 g räkor6 dl matlagningsgräddeOlivoljaSojaSmörSalt och pepparBasilika OreganoPenne PastaGÖR SÅHÄR: Börja med att förbereda allt. Hacka gullöken, pressa vitlöken, skölj räkorna och skär champinjonerna precis som på bilden ovan. Något att tänka på är att champinjoner i sig alltid brukar se så stora ut men när man väl stekar dem krymper dem något enormt. Så tveka inte på att ha mer champinjoner om du vill. När du har förberett allt kan du börja med att värma upp en stekpanna. Häll i olivolja och häll sedan i champinjonerna. Låt steka i några minuter tills dem har fått färg. Häll i 0,5 tsk salt, en klick smör, soja och rör om i några minuter innan du blandar i vitlök och lök. Blanda runt och låt fräsa i några minuter. Häll på räkorna och rör om. Häll på matlagningsgrädden, salt, peppar, oregano och basilika och låt koka . Medans du väntar kan du börja med att koka pastan. Jag använder mig utav penne men man väljer själv vilken man vill ha. När pastan är färdig är den redo att serveras and voila!  Till efterrätt fick det bli en kladdig kladdkaka med vaniljglass och hallon. Mums!