Sally Voltaire och systrar
Igår var jag och hälsade på min finaste Iris på hennes och hennes systrars restaurang ute i Sickla. Till att börja med så tycker jag att det är så häftigt av speciellt Sally att gå i sin mamma och mosters (Lotta och Rene Voltaire) fotspår och fortsätta utveckla hälsotänket i matlagning genom att öppna en egen restaurang. Det finns ingenting i närheten vad jag vet som håller den här höga standarden. Jag gillar verkligen att veta att det är bra mat för min kropp och själ och hela Voltaire familjens koncept, Jag som är lite kinkig eller väldigt kinkig när det kommer till vegetarisk tog en Marockansk gryta med butternut, zucchini, bönor och massa annat härligt i och jag slicka skålen ren! Fint porslin och mycket mat! Nöjd och glad! Efterrätterna är inte att leka med! Det finns något för ALLA, semlor, kokosbollar både i vanlig och Raw-varianter, mångder av proteinbarer, pop-fruits glass och det tar verkligen inte slut där....Mums! Vi tog två nyttiga kakor att dela på med tillhörande avocodogrädde som är supernyttigt! Det är helt underbart att jag åkte hem alldeles perfekt mätt och ändå så nöjd att jag fått i mig så bra nyttig kost, ni måste åka till sickla och besöka Sally Voltaire och systrar . Om det är för långt så vill jag meddela att håll ut, den 28e februari öppnar de en till restaurang på våning 2 i ÅhlensCity. Jag kommer att vara en riktig stammis!!!!!!! När jag var liten var jag ännu värre med maten och jag avskydde/ var livrädd för såser, till exempel jag åt inget flytande i pasta förutom smör. Så när jag var runt 10år blev jag bjuden på middag hemma hos Iris och mamma Lotta lagade carbonara, väluppfostrad som jag är så smakade jag fast jag inte ville och jag minns den fortfarande som den bästa carbonara jag någonsin har ätit. Det var nog första gången jag åt bacon också...Efter det började jag laga egen mat, som sen dess varit min favorithobby och bästa terapi.