Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Margaux Dietz
  • Margaux Dietz
  • Om mig
  • Kategorier
  • Arkiv
  • Instagram
  • Min Youtube kanal!

Nutella-dipp och efterrätt! Recept

Igår hittade jag på något helt fantastiskt. Först skulle det bara bli en nutella-dipp men sen evolveade det till banan-choklad glass. Det här blev så gott och det var så enkelt att göra. Kommer absolut bjuda på det på nästa middag! Du behöver: Nutella Vispgrädde Philadelphia frukt. All frukt som man gillar egentligen. Mina favoriter och de jag testade igår var: Blåbär Hallon Banan Fryst mango Börja med att vispa grädden. 1 1/2 dl Nutella efter behag Philadelphia efter behagLättast är att smaka av när du blandar, jag gillar philadelphiasmaken väldigt mycket, eller haha gillar grädden och nutellan också... Sen är det klart för att doppa frukten och bären.  Det var här jag fick snilleblixten! Jag tyckte att den frysta mangon var extremt god till eftersom den var hård och kall jämfört med dippen. Så jag skar runda bitar av bananen och la på folie. Sen bäddade jag in den i dippen och la det i frysen. En timma senare var det klart!  10 poäng! Det var livsfarligt enkelt att göra så det blir nog så att jag kommer den här ofta. 

Föregående inlägg

Jag är på TV ikväll!

Nästa inlägg

Glitter-tröjan

Till bloggens startsida

Margaux Dietz