Vegetariskt tips

Både jag och Jamie är inte lika sugna på kött längre, man blir ju påverkad av omgivningen och det känns ju som att världen blir mer och mer vegetarisk och vegansk. Här hemma äter vi oftast sallad på kvällarna, jag brukar ha kikärtor i och alltid feta ost. Så att vara vegan blir nog svårt för mig.  Iallafall, något som är så himla gott är fyllda aubergine bakade i ugn. Jag gröper ur dom och häller på lite olivolja på skalen och ställer in i ugnen i en kvart (180-200 grader), och har sen i "köttet" i en stekpanna ihop med valfria grönsaker. Jag tog det jag hade hemma så det blev champinjoner, rödlök, sharlottenlök, chili, och krossade tomater. Kokade ihop det i 10-15 minuter och blandade sen i massa färsk basilika, fetaost och gruyere-ost. Lägg i fyllningen i skalen och in i ugnen igen i 25 minuter, jag serverade med sallad och yoghurt-sås.  Själva såsen skulle nog vara väldigt god med pasta också, då kan man spara skalen till dagen efter och fylla dom med något annat gott.  Måste köpa nya tallrikar...