RECEPT MED HALLOUMI
Förra veckan gjorde jag en supergod maträtt, en vegetarisk stroganoff med halloumi!! Eller egentligen var det bara halloumi med tomatsås, men det blev hur som helst väldigt gott så jag tänkte vara snäll och dela med mig av receptet. Det är verkligen superenkelt, nästan pinsamt enkelt haha!! Så try it out! First thing first:1. Skär upp två paket med halloumi som du sedan steker på hög värme med lite smör så att de får en fin gyllenbrun yta2. Lägg den färdigstekta halloumin på en tallrik och ställ undan medan du gör tomatsåsen 3. Skär upp en skalad aubergine i fina bitar och hacka en gul lök4. Stek löken tills den blir gyllene, tillsätt sedan krossade tomater - jag hade med smak av vitlök5. Häll ner auberginen och låt den koka ihop med tomatsåsen så den blir mjuk6. Jag kryddade med salt, peppar, basilika och tillsatte även lite vatten så den blev lösare i konsistensen 7. Sist la jag tillbaka den stekta halloumin tillsammans med en förpackning delade körsbärstomaterTill detta hade jag kokt bulgur!