Idag kör vi igång Oasia igen

Idag öppnar vi restaurangen igen efter ett par veckors uppehåll och en månads julbord. Det ska bli så roligt att servera som vanligt igen! Det är full fart på julborden men det är som servitris roligare med ordinarie servering då man får visa framfötterna lite mer.Vi har en ny meny som vi fick komma och prova igår. Jag tyckte att höstens meny var fantastisk, hade redan då svårt att välja ut mina favoriter men i år är den ännu bättre! Vår kock har verkligen komponerat ihop ett gäng rätter som är en fröjd för både mun och öga. Kan verkligen rekommendera er att komma förbi, ni kommer bjudas på en riktig smakupplevelse och jag och Hanna ska göra vårt bästa för att guida er igenom den :)(På bilden: Vietnamesisk bifftartar, scharlottenlök och vaktelägg)(Uppe till vänster: tonfisktartar, ponzu, söt wasabi, picklad kålrabbi, saltad gurka.Uppe till höger: koreansk-inspirerad griskind, bacon-chilismulor, morotspuré.Nere till vänster: vitchoklad crème brulée, rabarberpureé, macademianötglass.Nere till höger: vietnamesisk biff tartar igen.)