Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Raw hallontårta med chokladbotten

Testade äntligen att göra en raw tårta och resultatet blev så himla bra så att jag logga in på bloggen för att posta receptet (vilket jag ej gjort sedan 2014). Tårtan smakar utsökt av hallon och choklad - en säker smakkombination! Jag gjorde tårtan i en 26 cm i diameter bred springform. Vill man göra den i en mindre form är det bara att minska på mängder a.   Raw hallontårta med chokladbotten, ingredienser: Botten:2 nävar blötlagda cashewnötter1 msk kakao1 nypa äkta vaniljpulver10 dadlar (kletiga)1 dl havregryn2 msk kokos Mixa cashewnötterna till en "smet" i en matberedare och tillsätt sedan kakao och vanilj. Tillsätt urkärnade dadlar och mixa till en deg. Tillsätt kokos och hälften havregryn. Tillsätt mer havregryn till önskad konsistens. Tryck ut degen i en springform med bakplåtspapperstäckt botten. Ställ i kyl i några timmar. Hallonmousse:3 dl kokosgrädde (bara den tjocka delen)4 dl fryst hallon2 dl fryst mango 1/2 banan1/2 msk stevia (ICA Sötströ)1/2 tsk vaniljpulver Mixa alla ingredienser med en stavmixer tills allt är slätt. Häll moussen/sorbeten i springformen. Ställ i frysen i minst två timmar innan servering. Topping:HallonSmält sockerfri laktosfri choklad (sötad med stevia) Smält chokladen och ringla över tårtan. Dekorera med hallon. Servera genast. Njut långsamt! ???? Fri från: Raffinerat socker, gluten, laktos, (ko)mjölkprodukter, ägg. Vegansk. Innehåller nötter.

Nästa inlägg

Snickersbitar med kokos

Till bloggens startsida

lovisawilhelm