Sommarens tips

Är det något som jag kommer äta på tok för mycket i sommar så är det denna rätt! Super enkel och så fantastiskt god. Körsbärstomater, bröd, vitlök och burrata. Ni hör ju - SVÅRSLAGET!  Vad du behöver för att göra denna fantastiska rätt! 1 paket körsbärstomater1-2 pkt burrata1 baguett1 vitlöksklyftaRingla först olivolja i en ugnssäker form. Skiva ner vitlöksklyftan. Skär tomaterna i halvor och lägg sedan i formen. Strö på flingsalt. Ställ in formen i ugnen på 180 grader. Skiva upp baguetten i skivor, lägg på ett galler och sätt in i ugnen i ca 10 min. Tomaterna låter du vara inne i ca 25-30 min. Sen tar du ut tomaterna och brödskivorna. Lägg på burratan och öppna upp den med hjälp av två gafflar. Därefter ringlar du över olivolja och tillsätter lite svartpeppar. MATFROSSA!