Vegetarisk lasagne

Åh gud vilken god middag vi åt ikväll! Jag har bestämt mig för att jag och Theo ska börja äta mer vegetariskt då vi i princip äter kött eller kyckling varje dag men nu är det slut med det. Idag till lunch åt jag min spenat och fetaostpaj jag gjorde igår och till det blev det lite pastasallad och bönsallad och nu ikväll gjorde jag en vegetarisk lasagne som blev så sjuuukt god. Jag har aldrig ätit vegetarisk lasagne innan och freestylade lite genom att titta runt på olika recept så jag gjorde min version av vegetarisk lasagne. Vill ni ha receptet? Här kommer det. Du behöverLasagneplattor1 ZuccchiniChampinjoner Ingredienser - Tomatsås1 gul lök3 vitlöksklyfor600 g krossade tomater1 tsk strösocker Ingredienser - Créme fraiche sås8-10 dl creme fraiche (beror på om du vill ha mycket sås eller inte)Riven ost efter behag (tog gratängost för hade det hemma)Salt och peppar  Gör så här:1. Sätt på ugnen på 225°2. Hacka upp zucchinin och champinjonerna. Dessa ska sedan varvas mellan plattorna. 3. Tomatsås. Hacka gullöken och vitlöken. Fräs löken i olivolja, tillsätt tomaterna och socker och låt koka ihop i 10 min.4. Creme fraiche sås. Värm upp creme fraich i kastrull och tillsätt ost, salt och peppar. 4. Lägg tomatsås i botten och börja sedan lägga lasagneplattorna och fortsätt sedan med tomatsåsen, ostsåsen, zucchini och svamp i så många lager som du vill ha. Toppa allt med det sista av tomatsåsen, ostsåsen och zucchini. In i ugnen i ca. 20 min. Njut!