Birthday celebration

Heeeej! Nu har det gått en vecka sedan jag uppdatera sist och anledningen till att jag inte har uppdaterat mer är att jag faktiskt inte har haft någon inspiration alls den här veckan. Jag tycker inte att det har hänt något utöver det vanliga i veckan och jag tycker det är liiiiite tråkigt att skriva varje dag ag hoppas att inspirationen kan komma igång igen den här veckan för jag tycker det är så roligt att uppdatera här inne. "förutom att jobba har jag inte gjort något speciellt...".  Jag hoppas att inspirationen kan komma igång igen den här veckan för jag tycker det är så roligt att uppdatera här inne.I fredags var jag hemma hos Emma! Vi beställde hem mat från Ko-San och sen satt vi hemma hos henne hela kvällen och snackade om allt från våra jobb, framtida planer till conspirationsteorier. Älskar våra samtal som vi kommer inte på ibland, haha! Hade en så mysig och rolig fredag <3Och igår fyllde pappa år så vi firade honom hemma hos oss! Här nere får ni en bildbomb från middagen. I väntan på gästerna hann jag med lite selfies. Så klart. När mamma, pappa och Cina kom hit blev det rosébubbel och lite förtugg som bestod av lättsaltade potatischips, creme fraiche, löjrom och rödlök. En av mina favoriter! Det är så enkelt men så sjukt gott. Dessa smakerna tillsammans gifter sig verkligen. Gästerna tyckte också om förtugget för allting tog slut. Men det är ju så det ska vara, ellerhur? Vi satt ner i soffan en bra stund faktiskt och lyssnade på gammal musik innan vi alla satte igång med middagen som bestod av hemmagjorda pizzor, så gott! Mamma och pappa <3 Här ovan har ni flera bilder på dukningen! Jag hade en baktanke med dukningen. och det var att den skulle vara lite sjöman inspirerad typ. Pappa har ju varit officer i flottan när han var yngre så jag tyckte att detta temat passade perfekt. Marinblåa underlägg, riktiga servetter och bubbelkorkar som namnskyltar. Jag tycker alltid det är kul när man har en baktanke med saker och inte lämnar något åt slumpen. Pappa tyckte att det var en rolig idé i alla fall med ett tema!Efter förtugget anordnade jag en pizzastation i köket där man fick gå och plocka av det man ville ha på sin pizza sen skjuts in i ugnen. Jag har skrivit om dessa pizzorna tidigare i bloggen men det är perfekt med minipizzor när man har bjudning. Dels för att det är enkelt och dels för att alla kan lägga på sin alldeles egna topping. Sen ska de vara inne i ugnen 10-15 min. Det är så enkelt och det går snabbt att göra.  Här ser ni även en liten bit av mitt Pippi Långstrump kök som jag helst av allt undviker att fotografera.... Här ovan ser ni min pizza. Jag har ALLTID samma sak på min Pizza - tomatsås, mozzarella, svamp, hackad vitlök, champinjoner, kronärtskockor, körsbärstomater och oregano. Och ibland har jag någon lufttorkad skinka bredvid sen massa ruccola. Jag har aldrig gillat ruccola innan men i höstas testade jag att ha det på pizza och det var svingott! Gillar dock fortfarande inte att ha ruccola i sallad sov. Endast pizza! Efter pizzorna drog vi oss tillbaka till soffan. Vi tittade på melodifestivalen och när det var slut satte vi igång musik på youtube och bara umgicks. Till efterrätt blev det inlagda päron med after eight på som jag hade haft i ugnen. Dessa serverades med vaniljglass och smält after eight som jag ringlade över glassen. Jag la upp efterrätten i fina skålar från Iittala och satte i tomtebloss i varje skål och kom ut med allt från köket på en bricka. Extra. Haha! Jag fick tyvärr ingen bild på detta underverk men det gör inte så mycket. Efter efterrätten fortsatte vi kvällen med att lyssna på musik och bara umgås och sen åkte mamma och pappa hem halv 12 ungefär. Cina ville inte hem så hon sov över här. Vi bytte musik till spökjakt på Youtube men det var alldeles för läskigt så vi fick byta haha. Ett mysigt födelsedagsfirande för pappa och han var väldigt nöjd!