TVÅ SOMMARLUNCHER .
Såhär i sommartider förskjuts ju lunchen ofta, iallafall i detta hushåll då vi sover längre - äter frukost senare, ja ni fattar. Då brukar vi föredra en enklare lunch då den oftast intas inte alltför många timmar ifrån middagen.Så två luncher vi ätit denna vecka kommer här: 1. Grönsaksfest med avokado, persika & buffelmozzarella. Hacka gruka, tomat, romansallad & persika. Riv morot fint. Gröp ur en avokado, skär mozzarellan i skivor & fördela allting på två tallrikar. Ringla över olivolja & strö över färsk basilika - Enjoy! 2. Grönkålsberg med zucchini, melon, avokado & fetaost. Stek grönkål & zucchini i smör eller kokosolja.Hacka melonen i bitar. Gröp ur avokado & smula över fetaosten. & VIKTIGAST AV ALLT: VINIGRETTEN!- Hyvla färsk ingefära (ca. 4-5 cm) fint, pressa ur saften ordentligt från köttet i ett litet glas, pressa saften från en halv citron, en skvätt olivolja, en nypa salt + peppar & honung efter smak. Vispa snabbt ihop med en gaffel och ringa över salladen.